KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda şivlilik haftası düzenlendi. Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları sağlanmıştır.

Ock

Okulumuzdaki kız ve erkek mescitlerine İçeriçumra mahallesinden bir hayırsever tarafından ücreti karşılanarak  yeni halılar alındı. Mescitlerin temiz ve ferah ortamlar olması için çalışmalarımız devam etmektedir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Ock

Okulumuzda kitap okuma saatleri yapılarak öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları sağlandı.

Ara

OKULUMUZUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTTIRIYORUZ.BU ÇERÇEVEDE ATILAN ADIMLARDAN BİRİSİ DE YANGIN TÜPLERİNİ YENİLEMEK OLDU.

Ara

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Kültür Gezisi'ne okulumuzdan 7/A sınıfı katılmıştır. Gezi kapsamında Bilim Merkezi, Panorama Müzesi, Konya Stadyumu, Kelebekler Vadisi' ne gidilmiş olup gezi sonunda öğrencilere belediye tarafından hediyeler verilmiştir. Konya Kültür Gezisi organizasyonu için Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Ergenlik dönemi yaşamın her alanında değişimleri beraberinde getiren bir dönemdir. Yaşanan değişimler bazen olumlu değişimler olurken bazen de olumsuz değişimler olabilmektedir. Bu sebeple okul döneminde rehberlik ve danışma büyük önem taşır. Okulumuza Dursun Gül Nihal TOZ Rehberlik ve Danışman öğretmeni gelerek  ''Çocuk ve Genç Psikolojisi, Ergenlik Dönemi ve Sorunları'' konulu mini söyleyişi yapmıştır.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası sebebiyle  düzenlenen etkinliğe öğrencilerimiz katıldı.

Ara

Konya Büyük Şehir Tiyatrosu'ndan gelen oyuncu arkadaşlarımız okulumuzda "Doğada Geri Dönüşüm" konusuna dikkat çeken mini bir oyun sergiledi. 5/A sınıfında eğlenceli ve keyifli bir etkinlik oldu. Oyun sonunda öğrencilere hediyeler verilerek  öğrencilerin güzel zaman geçirmesi sağlandı. Konya Büyükşehir Belediyesine  okulumuz adına teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA CUMA NAMAZI HEYECANI

Ara

Tecrübe ile Buluşma Etkinlikleri kapsamından konuğumuzu okulumuzda ağırladık.

Ara

İlçe geneli bilgi yarışmasına katıldık.

Ara

Okulumuzu güzelleştiren 20 yıl önce dikilen ağaçlarımızın budaması ve temizliği yapıldı.