KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra İmam Hatip Ortaokulu

İçeriçumra İmam Hatip Ortaokulu

İçeriçumra Mah. Atatürk Cad. Bağcılar Sk. Çumra / KONYA
Vizyon
ÖĞRENCİLERİMİZİ VE YÖRE HALKIMIZI GELECEĞE HAZIRLAYACAK BİLGİ VE BECERİYE ULAŞTIRMAK, DURAĞAN DEĞİL KENDİNİ VE ETRAFINI YENİLEYEN, YENİLERKEN KENDİ KÜLTÜREL VE MANEVİ DEĞERLERİNİ DE AKTARMAYI BİLEN AKTİF BİR NESİL YETİŞTİRMEK.
Misyon
ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN IŞIĞINDA KENDİNE GÜVENEN, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE SAYGILI MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Sabah: 08:40 Akşam: 15:10
Kömürlü Kalorifer
Ulaşım
İlden ve İlçeden ulaşım Çumra´dan Konya´ya gidiş geliş yapan otobüslerle yarım saatte bir sağlanmaktadır. Konya Eski Garajından belirli saatlerde okulumuzun giriş çıkış saatlerine uygun otobüsler hareket etmektedir.Ayrıca Alibeyhüyüğü dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. Bozkır-Hadim dolmuşları da okulumuza 500 metrelik bir uzaklıktan geçmektedir.
Konya İli Çumra İlçesi´ne bağlı bir mahalledir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Konya İl Merkezine 35 Km. Çumra İlçe Merkezine ise 12 Km. uzaklıkta bulunmaktadır.