KONYA / ÇUMRA - İçeriçumra İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Belirlenen derslerde öğrencilerimiz öğretmenleri ile 15 dakika okuma yapıyor. Bu sayede günlük kitap okuma sürelerine eklemeler yapılmış oluyor.

Mrt

Okulumuz İçeriçumra Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu Taşıma kapsamında olduğundan okulumuza günlük öğle yemeği gelmesi sağlanmıştır. Bu sayede öğrencilerimiz öğle saatlerinde dışardaki sağlıksız yemekler yerine sıcak çorba, ana yemek ve tatlı/meyve yiyeceklerdir. Evleri uzak olan öğrencilerimiz de durumdan faydalanmak okul idaresine gelebilirler.

OKULUMUZDA KOMŞU OKULLARLA YEMEK ETKİNLİĞİ YAPILDI

Ekm

Okulumuzda kış aylarının gelmesi ile birlikte her cuma çorba vermeye başlıyoruz. Derneğimizin ve velilerimizin katkıları ile en sevilen çorbalar her cuma, cuma namazından sonra öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize ikram edilmektedir.

May

Çevre okullardaki 4. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerine okul tanıtımı yapılmış olup ücretsiz gözleme /ayran sunulmuştur. Kaymakam , MEM müdürü ve şube müdürlerinin teşrifleriyle üç gün süren kermes düzenlendi.

May

Ramazan sevincini iftar yemeği ile öğretmen ve öğrencilerimizle yaşandı

Nis

Okulumuz öncülüğünde HZ. MUHAMMET'İN HAYATI (Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları:1286 Yazarı: Prof. Dr. Casim AVCI, Mevlana İDRİS ) isimli kitap okuması yapılarak bilgi yarışma düzenlendi.Ödüllü bilgi yarışmada öğrencilerden aktif katılım sağlandı.

Nis

Okuduğunu anlayabilen, yorum yapabilen,eleştiride bulunabilen, kendini doğru ifade edebilen genç bireyleri topluma kazandırmada gayret gösteriyoruz.

Mrt

Okulumuz öncülüğünde İçericumra mahallemizde bulunan Zafer Ortaokulu, 75. yıl Ortaokulu ve okulumuzdaki 8 ve 7 sınıf  öğrencilerimiz arasından katılmak isteyenler için; okuma, öğrenme ve anlama kabiliyetlerini geliştirmek maksadıyla  HZ. MUHAMMET'İN HAYATI (Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları:1286 Yazarı: Prof. Dr. Casim AVCI, Mevlana İDRİS ) isimli kitap okuması yapılarak 17/03/2022 tarihinde bilgi yarışma düzenlenecektir.

Yarışmamıza  İçericumra Mahallesi İmam Hatip Lisesi Yaptırma Yaşatma Ve Öğrencileri Koruma Derneği katkıda bulunacaktır.

Mrt

Beraat Kandili sebebiyle çevre okullar olan Ziya Gökalp İlkokulu, Mithat Paşa İlkokulu ve Gökkaya İlkokulu'na ziyaretler düzenelenmiştir. Öğrencilere çeşitli hediyeler verilmiştir.

Mrt

Ortaokul öğrencilerinin trafik konusundaki farkındalığının geliştirilmesi amacıyla hazırlanan Emniyet Genel Müdürlüğü "Mobil Trafik Eğitim Tırı" Çumra'da.

Uygulamalı eğitimde, öğrenciler trafik kuralları hakkında bilgilendirildi.Etkinliklerin ilk gününde tırdaki mobil sınıfta eğitim gören öğrenciler, trafik işaretlerinin yer aldığı alanda polis eşliğinde akülü araç kullandı.